DSC_1936_100x66_.jpg

Siden 2002 har House of Design købt, solgt og renoveret møbler fra dansk møbeldesigns storhedstid. Vore møbler er tegnet af kendte arkitekter som Hans Wegner, Finn Juhl, Mogens Koch, Børge Mogensen, Poul Kjærholm og Kaare Klint og udført af snedkermestre og møbelproducenter i bedste håndværksmæssige kvalitet.
 
Indehaveren af House of Design, Lars Hildebrandt, blev udlært som møbelsnedker i 1979 fra Rud. Rasmussens kendte værksted, der har fremstillet Kaare Klints og Mogens Kochs bedste møbler siden 1930’erne.
 
Med mere end 30 års erfaring som møbelsnedker har Lars den fornødne viden til at yde den bedst mulige service og vejledning til både den passionerede samler og til førstegangskøberen.


House of Design har forretning og showroom samt eget værksted. Vi har stor viden om moderne danske vintage-møbler både hvad angår formgivningen og snedkerhåndværket. Hvis de har særlige ønsker, kan vi sikkert hjælpe, også med reparationer.
 
Lars har i en årrække renoveret det bedste fra dansk møbelkunst, både for auktionshuse, møbelgallerier og private kunder. Og naturligvis til House of Design’s eget showroom.
 
I vores showroom er samtlige møbler til salg efter først at være renoveret i overensstemmelse med snedkerfagets traditioner og med respekt for den patina, der gør møblerne så unikke. Selv hårdt medtagne møbler kan blive smukke igen på vores værksted.
 
House of Design er åben alle hverdage mellem kl. 10 og 17.30. De er altid velkommen til at besøge os og se vort udvalg enten på Facebook eller i butikken. Også hvis det bare er for at få en snak om vores fælles passion: arkitekttegnede danske møbler.

1endIMG_5416.jpg

Besøg vores værksted. Tag din klassiker med så gennemgår vi møblet sammen.

history-of-rud-rasmussen_1a.jpg
Billede9.png

Vores værksted ligger i Holmbladsgade 70 kld. Kun 4 km fra Københavns centrum.