Gå til hoved-indhold

Om os

Siden 2002 har House of Design restaureret møbler fra dansk møbeldesigns storhedstid. Vi giver nyt liv til alle de kendte af møbler af bla.  arkitekter som Hans Wegner, Finn Juhl, Mogens Koch, Børge Mogensen, Poul Kjærholm og Kaare Klint og andre snedkermestre og møbelproducenter som producerede møbler af god håndværksmæssig kvalitet

Indehaveren af House of Design, Lars Hildebrandt, blev udlært som møbelsnedker i 1979 fra Rud. Rasmussens kendte værksted, der har fremstillet Kaare Klints og Mogens Kochs bedste møbler siden 1930’erne.

Med mere end 40 års erfaring som møbelsnedker har Lars den fornødne viden til at yde den bedst mulige service og vejledning til både den passionerede samler og til førstegangskøberen.

House of Design har møbelværksted h. Vi har stor viden om moderne danske vintage-møbler både hvad angår formgivningen og snedkerhåndværket. Hvis de har særlige ønsker, kan vi sikkert hjælpe, ovor stort set alt bliver udført i hånden.

Lars har i en årrække renoveret det bedste fra dansk møbelkunst, både for auktionshuse, møbelgallerier og private kunder. Og naturligvis til House of Design’s eget showroom.

Alle de møbler som kommer igennem værkstedet bliver restaureret i overensstemmelse med snedkerfagets traditioner og med respekt for den patina, der gør møblerne så smukke og originale som muligt.. Selv hårdt medtagne møbler kan blive genskabt på vores værksted.

House of Design er åben alle hverdage mellem kl. 9.30 og 16.30. De er altid velkommen til at besøge os og se vort udvalg enten på Facebook eller i butikken. Også hvis det bare er for at få en snak om vores fælles passion: arkitekttegnede danske møbler.

Vores danske møbelklassikere havde stor sans for detalierne.
Der blev kælet for møblerne og intet blev sat i produktion før 
at man var fuldstændigt tilfreds.
Det kunne tage op til flere år før at man mente at  var fuldent.
Dem får vi at se hver dag og det vil vi gerne dele med jer.

Vores danske møbelarkitekter var forud for sin tid.
Se her hvornår de er formgivet.


Finn Juhl Model FJ55 med sjeneflet formgivet 1955
Finn Juhl Høvdingestol formgivet 1948.
Hans J. Wegner model CH33 formgivet 1958.
Børge Mogensen jagtstol model 2224.
Hvidt ogMølgaard Ax stolen formgivet 1947.
Philliph Actander Muslingestolen formgiver ca 1945.
Finn Juhl Lænestol model NV45 formgivet 1945.
Arne Jacobsen Ægget model 3316 formgivet 1958