Gå til hoved-indhold

Om os

Siden 2002 har House of Design købt, solgt og restaureret møbler fra dansk møbeldesigns storhedstid. Vore møbler er tegnet af kendte arkitekter som Hans Wegner, Finn Juhl, Mogens Koch, Børge Mogensen, Poul Kjærholm og Kaare Klint og udført af snedkermestre og møbelproducenter i bedste håndværksmæssige kvalitet

Indehaveren af House of Design, Lars Hildebrandt, blev udlært som møbelsnedker i 1979 fra Rud. Rasmussens kendte værksted, der har fremstillet Kaare Klints og Mogens Kochs bedste møbler siden 1930’erne.

Med mere end 40 års erfaring som møbelsnedker har Lars den fornødne viden til at yde den bedst mulige service og vejledning til både den passionerede samler og til førstegangskøberen.

House of Design har showroom samt eget møbelværksted. Vi har stor viden om moderne danske vintage-møbler både hvad angår formgivningen og snedkerhåndværket. Hvis de har særlige ønsker, kan vi sikkert hjælpe, også med reparationer.

Lars har i en årrække renoveret det bedste fra dansk møbelkunst, både for auktionshuse, møbelgallerier og private kunder. Og naturligvis til House of Design’s eget showroom.

I vores showroom er samtlige møbler til salg efter først at være renoveret i overensstemmelse med snedkerfagets traditioner og med respekt for den patina, der gør møblerne så unikke. Selv hårdt medtagne møbler kan blive smukke igen på vores værksted.

House of Design er åben alle hverdage mellem kl. 9.30 og 16.30. De er altid velkommen til at besøge os og se vort udvalg enten på Facebook eller i butikken. Også hvis det bare er for at få en snak om vores fælles passion: arkitekttegnede danske møbler.

Vores danske møbelklassikere havde stor sans for detalierne.
Der blev kælet for møblerne og intet blev sat i produktion før 
at man var fuldstændigt tilfreds.
Det kunne tage op til flere år før at man mente at  var fuldent.
Dem får vi at se hver dag og det vil vi gerne dele med jer.

Vores danske møbelarkitekter var forud for sin tid.
Se her hvornår de er formgivet.


Finn Juhl Model FJ55 med sjeneflet formgivet 1955
Finn Juhl Høvdingestol formgivet 1948.
Hans J. Wegner model CH33 formgivet 1958.
Børge Mogensen jagtstol model 2224.
Hvidt ogMølgaard Ax stolen formgivet 1947.
Philliph Actander Muslingestolen formgiver ca 1945.
Finn Juhl Lænestol model NV45 formgivet 1945.
Arne Jacobsen Ægget model 3316 formgivet 1958